Ukens tips: Andebryst med grønnsaker

Ukens tips: Andebryst med grønnsaker


Andebrystet krydres med "fivespice", salt og pepper. Stek brystet på begge sider på ganske sterk varme til de blir passe brun og helst med en liten stekeskorpe.

Etterstek i ovn på 175 grader i ca. 5-6 min og la brystet hvile mens du lager sausen.

Stek sopp, chili, løk, hvitløk og brokkolini i en panne og tilfør oystersaus, soya og fishsaus.
Smak til med sichuanpepper og stjerneanis og la det koke et par minutter.
Server andebrystet med grønnsakene og sausen som tilbehør.

 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Stjerneanis hel 250 gr Stjerneanis hel 250 gr
Varenr:13191
Pose 8
Soyasaus 1 lt kikkoman Soyasaus 1 lt kikkoman
Varenr:12905
Flaske 6
Andebryst ca. 1,2 kg frys gårdsand Andebryst ca. 1,2 kg frys gårdsand
Varenr:31088
Kg 1
Oystersaus 600 ml maekrua Oystersaus 600 ml maekrua
Varenr:29411
Flaske 12
Fish saus 700 ml scale gold Fish saus 700 ml scale gold
Varenr:12781
Flaske 12