Oppskrifter : Arkiv


Ukens tips: Sildebord

Ukens tips: Sildebord

Sild hører julen til, og en god sildetallerken fungerer godt både til lunsj, brunsj og forrett. Vi h...
Ukens Tips: FISH & CHIPS

Ukens Tips: FISH & CHIPS

Findus Fish & Crisp har en unik, sprø panering laget på samme måte som den britiske favoritten og kl...
Ukens Tips: FISH & CHIPS

Ukens Tips: FISH & CHIPS

Torskefilet står sentrum i vår Fish & Chips med ertepùre og remoulade. Trykk her for å se oppskrift...
Ukens Tips: Vossakorv

Ukens Tips: Vossakorv

Tradisjonmat på menyen. En favoritt hos folk flest. Se vårt forslag til oppskrift og produktlise
Ukens tips: Lammecarrè

Ukens tips: Lammecarrè

Lammecarré er en del av ryggen på lammet. Blir av mange regnet som den beste delen av lammet.
Ukens tips: Pinnekjøtt

Ukens tips: Pinnekjøtt

Julematsesongen er i gang. Her presenterer vi pinnekjøtt med rotmos, vossakorv poteter og sky.
Ukens tips: Plommepai

Ukens tips: Plommepai

Plommer passer perfekt til pai. Server paien lun, gjerne med pisket krem eller vaniljeis
Ukens tips: Rødbetesalat

Ukens tips: Rødbetesalat

En enkel og nydelig oppskrift på rødbetesalat som passer utmerket til kylling, fisk eller belgfrukter.
Ukens tips: Rekecocktail

Ukens tips: Rekecocktail

En av de mest kjente rettene fra 80 tallet er tilbake! Rekecocktail er en skalldyr rett som gjerne s...
Ukens tips Blings

Ukens tips Blings

Stek brødet etter anvisning på kassen. Kutt 2 gode skiver. Bland temperert smør med sennep. Smør...