Ukens tips: Gulasj à la Jimmy

Ukens tips: Gulasj à la Jimmy



Flatbiffen ternes i store biter og brunes med salt og pepper i stekepanna.
Fres løk og hvitløk i en panne og ha i kjøttet, tomatpure, paprikapulver og chiliflakes.
Bland det godt og hell i rødvinen, reduser noe ned. Tilsett okse demi, hakkede tomater og appelsinjuice
og kok det hele til kjøttet er mørt og godt.
Ha i ternet paprika og ternet potet. Kok til potetterningene er møre og smak til med salt og pepper.
Serves med toastet brød, pisket rømme hakket persille og tynt strimlet appelsinskall.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Okse demi glace 1 lt oscar Okse demi glace 1 lt oscar
Varenr:11405
Stk. 6
Paprikapulver 450 g santa maria Paprikapulver 450 g santa maria
Varenr:13027
Boks 6
Laurbærblad 45 g santa maria Laurbærblad 45 g santa maria
Varenr:13075
Boks 6
Tomatpure 800 g coppola Tomatpure 800 g coppola
Varenr:11353
Boks 12
Tomater hakket 2,5 kg coppola Tomater hakket 2,5 kg coppola
Varenr:22532
Boks 6
Okse flatbiff ca 5 kg fersk norsk Okse flatbiff ca 5 kg fersk norsk
Varenr:31169
Kg 1
Rødvin 11 % 10 ltr bib uvanosa spania Rødvin 11 % 10 ltr bib uvanosa spania
Varenr:13351
Kartong 1
Rømme 2 lt økologisk rørosmeieriet Rømme 2 lt økologisk rørosmeieriet
Varenr:30696
Spann 1
Chiliflakes 500 gr arco Chiliflakes 500 gr arco
Varenr:80235
Pose 4