Ukens tips: Spicey Koreansk ribbe

Ukens tips: Spicey Koreansk ribbe


Perfekt rett for å bruke opp juleribba,
Den crispy svoren gjør denne retten ekstra god!
Fjern alle ben og eventuell brusk på ribba
Del ribben på langs i tre jevne stykker. Kutt så tynne skiver av disse stykkene.
Stek skivene i pannen, slik at de blir skikkelig crispy!
Bland soyasaus, honning, sesamolje, ingefær, hvitløk, chili og chilipaste.
Ha denne sausen i stekepanne, varmes og ved inn de crispy ribbeskivene.
Serveses med nykokt Jasminris, rista sesamfrø og kuttet vårløk.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Hvitløk fersk og knust  220 g Hvitløk fersk og knust 220 g
Varenr:12811
Glass 12
Soyasaus 1 lt kikkoman Soyasaus 1 lt kikkoman
Varenr:12905
Flaske 6
Sesamolje  375 ml yeo's Sesamolje 375 ml yeo's
Varenr:12629
Flaske 24
Ingefær hakket 8/250 g norrek Ingefær hakket 8/250 g norrek
Varenr:70024
Kartong 1
Honning no.1 akasie økologisk 350 g petter honning Honning no.1 akasie økologisk 350 g petter honning
Varenr:13413
Stk. 12
Chiliflakes 500 gr arco Chiliflakes 500 gr arco
Varenr:80235
Pose 4
Fermenter soya&chili paste korean style 800 gr santa maria Fermenter soya&chili paste korean style 800 gr santa maria
Varenr:36935
Stk. 6