Ukens tips: Sildesmørbrød
Nydelig Sildesmørbrød til lunsj eller middag.
|
|
Rømmesildsmørbrød med crispi rugbrød og dillchips |
Kok eggene i ca 9 min. |
Skrell og kok poteter. |
Lag potetterninger og ha i en bolle sammen med egg, rømmesild og rødløk. |
Bland i hakket gressløk, kapers og dill. |
Legg opp røra på rugbrødet og pynt med dill og dillchips fra Frosta Chips |
|
Sursild smørbrød med potet og egg |
Godt med smør rugbrødet, legg på et salatblad. |
Kutt kokt potet i passe stora skiver. Legg opp sild, potet og egg på salaten. |
Pynt med rødløkskiver, karse, dill og reddik. |
|
Enkelt tomatsild smørrebrød |
Godt med smør på rugbrødet, legg på salat. |
Ha på ønsket mengde tomatsild og pynt med skivetsjalottløk, dill og pisket rømme. |
|
|
|