Ukens tips: Sildesmørbrød
Nydelig Sildesmørbrød til lunsj eller middag.
|
|
| Rømmesildsmørbrød med crispi rugbrød og dillchips |
| Kok eggene i ca 9 min. |
| Skrell og kok poteter. |
| Lag potetterninger og ha i en bolle sammen med egg, rømmesild og rødløk. |
| Bland i hakket gressløk, kapers og dill. |
| Legg opp røra på rugbrødet og pynt med dill og dillchips fra Frosta Chips |
|
| Sursild smørbrød med potet og egg |
| Godt med smør rugbrødet, legg på et salatblad. |
| Kutt kokt potet i passe stora skiver. Legg opp sild, potet og egg på salaten. |
| Pynt med rødløkskiver, karse, dill og reddik. |
|
| Enkelt tomatsild smørrebrød |
| Godt med smør på rugbrødet, legg på salat. |
| Ha på ønsket mengde tomatsild og pynt med skivetsjalottløk, dill og pisket rømme. |
|
|
|