Ukens tips: Tartar av reinsdyr

Ukens tips: Tartar av reinsdyr


Fremgangsmåte:
Tørk tyttebær i ovnen på ca 70grader i ca 24 timer, på bakepapir eller silikonmatte, husk å skru av viften!
Renskjær rundbiff av reinsdyr, finhakk kjøttet med kniv. Smak til med salt, pepper, einebær, finhakket rødløk, hvitløk, pepperot og litt dijon sennep.
Pisk rømmen og smak til med finhakket rosmarin og timian.

Anrett retten i valgfri tallerken og pynt med rømme og litt sprø chips fra Frosta på toppen,.
Mal opp litt av den tørka tyttebæren i en morter og strø over retten.
Anrett med litt friske urter, f.eks oxalis, bønnekarse og karse.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Pepper sort telliche hel 450 g santa maria Pepper sort telliche hel 450 g santa maria
Varenr:13029
Boks 6
Einebær 290g santa maria **** Einebær 290g santa maria ****
Varenr:13045
Stk. 6
Dijonsennep lys chatel 370 g Dijonsennep lys chatel 370 g
Varenr:10593
Glass 12
Salt fin u/jod 1 kg jozo Salt fin u/jod 1 kg jozo
Varenr:13081
Pakke 10
(utsolgt lev. se 22921) tyttebær 1 kg frys findus* (utsolgt lev. se 22921) tyttebær 1 kg frys findus*
Varenr:47202
Pose 5
Rømme 2 lt økologisk rørosmeieriet Rømme 2 lt økologisk rørosmeieriet
Varenr:30696
Spann 1
Reinsdyr rundbiff ca. 600-800 g frys stensaas Reinsdyr rundbiff ca. 600-800 g frys stensaas
Varenr:63389
Kg 1
Potetgull havsnø og rista pepper 20/150 gr frostach Potetgull havsnø og rista pepper 20/150 gr frostach
Varenr:36389
Kartong 1