Ukens tips: Viltgryte med sopp og tyttebær

Ukens tips: Viltgryte med sopp og tyttebær


Skjær kjøttet i terninger på 2 x 2 cm.
Skrell og finhakk løken. Rens og skjær soppen i grove biter. Skrell og skiv gulrøttene.
Krydre kjøttet godt med salt og pepper og brun det flere ganger slik at alt kjøttet er ordentlig brunet.
Ta alt kjøttet ut av gryten, tilsett litt smør/olje og stek soppen. Når soppen begynner å få litt farge, kan du tilsette løken og steke til den er gyllen.
Ha alt tilbake i gryten, inkludert gulrøtter og tranebær. Rør godt og tilsett rødvin, kraft, knuste einebær og laurbærblad.
Kok opp og smak til med maisenna. Sett på lokket og la gryten småkoke i ca. 40 minutter.

Server med rørte tyttebær og sylteagurker. Smak til med salt og pepper. 
Oversett fra: norsk
 
 
673 / 5 000
Skjær kjøttet i terninger på 2 x 2 cm. Skrell og finhakk løken. Rens og skjær suppen i grove biter. Skrell og skiv gulrøttene. Krydre kjøttet godt med salt og pepper og brun det flere ganger slik at alt kjøttet er ordentlig brunet. Ta alt kjøttet ut av gryten, tilsett litt smør/olje og stek suppen. Når suppen begynner å få litt farge, kan du tilsette løken og steke den til den er gyllen. Ha alt tilbake i gryten, inkludert gulrøtter og tranebær. Rør godt og tilsett rødvin, kraft, knuste einebær og laurbærblad. Kok opp og smak til med maisenna. Sett på lokket og la gryten småkoke i ca. 40 minutter. Server med litt rå eggerøre og syltede sylteagurker. Krydre med salt og pepper.
Oversett fra: norsk
 
 
673 / 5 000
Skjær kjøttet i terninger på 2 x 2 cm. Skrell og finhakk løken. Rens og skjær suppen i grove biter. Skrell og skiv gulrøttene. Krydre kjøttet godt med salt og pepper og brun det flere ganger slik at alt kjøttet er ordentlig brunet. Ta alt kjøttet ut av gryten, tilsett litt smør/olje og stek suppen. Når suppen begynner å få litt farge, kan du tilsette løken og steke den til den er gyllen. Ha alt tilbake i gryten, inkludert gulrøtter og tranebær. Rør godt og tilsett rødvin, kraft, knuste einebær og laurbærblad. Kok opp og smak til med maisenna. Sett på lokket og la gryten småkoke i ca. 40 minutter. Server med litt rå eggerøre og syltede sylteagurker. Krydre med salt og pepper.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Okse demi glace 1 lt oscar signatur Okse demi glace 1 lt oscar signatur
Varenr:11405
Stk. 6
Einebær 290g santa maria **** Einebær 290g santa maria ****
Varenr:13045
Stk. 6
Laurbærblad 45 g santa maria Laurbærblad 45 g santa maria
Varenr:13075
Boks 6
(uts. lev.)dåhjort flatbiff viltfanget imp. ca 6 kg frys dk (uts. lev.)dåhjort flatbiff viltfanget imp. ca 6 kg frys dk
Varenr:63383
Kg 1
Maizena maisstivelse 2,5 kg Maizena maisstivelse 2,5 kg
Varenr:13121
Pakke 4
Agurker små hele i eddik za-be 1700 ml Agurker små hele i eddik za-be 1700 ml
Varenr:14520
Glass 6
Rød matvin alkoholfri for koking 5 lt emmery Rød matvin alkoholfri for koking 5 lt emmery
Varenr:38345
Bib 1
Soppblanding 2/2 kg frys norrek Soppblanding 2/2 kg frys norrek
Varenr:12324
Kartong 1
Potet sous vide 3 kg Potet sous vide 3 kg
Varenr:71006
Pakke 5
Tyttebær fryst 2,5 kg norrek Tyttebær fryst 2,5 kg norrek
Varenr:22921
Pose 2