Skjær kjøttet i terninger på 2 x 2 cm.
Skrell og finhakk løken. Rens og skjær soppen i grove biter. Skrell og skiv gulrøttene.
Krydre kjøttet godt med salt og pepper og brun det flere ganger slik at alt kjøttet er ordentlig brunet.
Ta alt kjøttet ut av gryten, tilsett litt smør/olje og stek soppen. Når soppen begynner å få litt farge, kan du tilsette løken og steke til den er gyllen.
Ha alt tilbake i gryten, inkludert gulrøtter og tranebær. Rør godt og tilsett rødvin, kraft, knuste einebær og laurbærblad.
Kok opp og smak til med maisenna. Sett på lokket og la gryten småkoke i ca. 40 minutter.
Server med rørte tyttebær og sylteagurker. Smak til med salt og pepper.
Skjær kjøttet i terninger på 2 x 2 cm. Skrell og finhakk løken. Rens og skjær suppen i grove biter. Skrell og skiv gulrøttene. Krydre kjøttet godt med salt og pepper og brun det flere ganger slik at alt kjøttet er ordentlig brunet. Ta alt kjøttet ut av gryten, tilsett litt smør/olje og stek suppen. Når suppen begynner å få litt farge, kan du tilsette løken og steke den til den er gyllen. Ha alt tilbake i gryten, inkludert gulrøtter og tranebær. Rør godt og tilsett rødvin, kraft, knuste einebær og laurbærblad. Kok opp og smak til med maisenna. Sett på lokket og la gryten småkoke i ca. 40 minutter. Server med litt rå eggerøre og syltede sylteagurker. Krydre med salt og pepper.
Skjær kjøttet i terninger på 2 x 2 cm. Skrell og finhakk løken. Rens og skjær suppen i grove biter. Skrell og skiv gulrøttene. Krydre kjøttet godt med salt og pepper og brun det flere ganger slik at alt kjøttet er ordentlig brunet. Ta alt kjøttet ut av gryten, tilsett litt smør/olje og stek suppen. Når suppen begynner å få litt farge, kan du tilsette løken og steke den til den er gyllen. Ha alt tilbake i gryten, inkludert gulrøtter og tranebær. Rør godt og tilsett rødvin, kraft, knuste einebær og laurbærblad. Kok opp og smak til med maisenna. Sett på lokket og la gryten småkoke i ca. 40 minutter. Server med litt rå eggerøre og syltede sylteagurker. Krydre med salt og pepper.