Ukens tips: Biff Rydberg

Ukens tips: Biff Rydberg


Skjær kjøttet i terninger på ca. 1 1/2 cm og potetene i litt mindre terninger. Finhakk løken og fres i panne med smør uten å brune den.
Stek potetene til de er gyllenbrune. Dette tar omtrent 15 minutter.
Salt og pepper kjøttet og stek det raskt på høy varme, slik at hver terning får litt stekeflate, men fortsatt er blodig inni.
Ikke ha for mye i pannen om gangen, ellers blir kjøttet gjennomstekt i stedet for brunet.
Legg kjøtt, poteter og løk i hauger på et serveringsfat eller en tallerken. Riv pepper og hakket persille over og dryss over en rå eggeplomme.
Server med litt saus, bland oksedemien med rødvin og portvinspasta og smak til.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Okse demi glace 1 lt oscar signatur Okse demi glace 1 lt oscar signatur
Varenr:11405
Stk. 6
Løkterninger 2,5 kg frys norrek* Løkterninger 2,5 kg frys norrek*
Varenr:22572
Pose 2
Egg l 30 stk frittgående eggmannen Egg l 30 stk frittgående eggmannen
Varenr:28202
Brett EGG 8
Okse indrefilet imp. 1,8+ ca. 15 kg frys brasil Okse indrefilet imp. 1,8+ ca. 15 kg frys brasil
Varenr:26480
Kg 1
Potetterninger 2,5 kg norrek Potetterninger 2,5 kg norrek
Varenr:10188
Pose 4
Rødvin & portvinsreduksjon 580 g oscar premium Rødvin & portvinsreduksjon 580 g oscar premium
Varenr:12594
Boks 6