Ukens tips: Pizza med mozzarella og spicy salami

Ukens tips: Pizza med mozzarella og spicy salami


Oppskriften inneholde ferdiglaget napolitanske pizzabunn. Lag tomatsausen ved å steke løk, hvitløk, oregano og tomatpuré i olivenolje. Kok deretter sammen med hvitvin og smak til med salt og pepper. Fordel et tynt lag med saus på pizzabunnen og legg på mozzarella og salami før den stekes i ovnen på 200 grader i ca. 12 minutter.
Server pizzaen med frisk ruccola, cherrytomater og revet parmesan.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Tomatpure 800 g coppola Tomatpure 800 g coppola
Varenr:11353
Boks 12
Mozzarella fersk 1,0 kg auricchio Mozzarella fersk 1,0 kg auricchio
Varenr:10130
Stk. 10
Hvitvin 11 % 10 ltr bib uvanosa spania Hvitvin 11 % 10 ltr bib uvanosa spania
Varenr:13354
Kartong 1
Salame ventricina spicy skivet 250 g ermes Salame ventricina spicy skivet 250 g ermes
Varenr:47123
Stk. 10
Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm
Varenr:80293
Kg 1
Pizzabunn napolitansk 12/225 g acquaviva Pizzabunn napolitansk 12/225 g acquaviva
Varenr:80327
Kartong 1