Ukens tips: Grillet Entrecôte

Ukens tips: Grillet Entrecôte


Entrecôte med brokkoli, urtesalat, oksekjøttsaus og krydret smør serveres med parmesanfries
Skjær entrecoten i skiver på ca. 200 g.
Kok opp kjøttkraften sammen med løk, hvitløk og sort pepper og la det småkoke i ca. 1 time. Sil og krydre med soya- og Oscar-kalvekraftpasta.
Bland smør, sjalottløk, hvitløk, persille, paprikapulver, chilipulver, salt, pepper og bacon i terninger.
Lag en salat av karse, salat, bønnespirer og engsyre. Grill entrecoten og server med krydret smør, kjøttsaus og salat.
Godt ved siden av er frityrstekte pommes frites med revet parmesan på toppen.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Pommes frites m/skall (rettkutt) 9 kg findus Pommes frites m/skall (rettkutt) 9 kg findus
Varenr:22538
Kartong 1
Okse demi glace 1 lt oscar signatur Okse demi glace 1 lt oscar signatur
Varenr:11405
Stk. 6
Paprikapulver 450 g santa maria Paprikapulver 450 g santa maria
Varenr:13027
Boks 6
Bacon u/svor lange skiver 1000 g frys Bacon u/svor lange skiver 1000 g frys
Varenr:31137
Kg 10
Chilipulver 430g santa maria Chilipulver 430g santa maria
Varenr:13044
Stk. 6
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Okse entrecote ca.3 kg fersk norsk Okse entrecote ca.3 kg fersk norsk
Varenr:19883
Kg 1
Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm
Varenr:80293
Kg 1
Kalvefondpasta mørk 630 g oscar premium Kalvefondpasta mørk 630 g oscar premium
Varenr:10066
Boks 6