Carl Evensen Challenge 2025

Carl Evensen Challenge 2025


Tirsdag 9. september kl. 08.00 på Norsk Restaurantskole.

Påmeldingsfrist 1. juli 2025

 

Alle kunder av Carl Evensen med kokkelærlinger kan melde seg på og sende inn meny.

Hvert lag skal bestå av to kokkelærlinger. Det er mulig å stille lag i samarbeid med andre restauranter.

 

Menyen skal bestå av hovedrett og dessert. Hovedråvarer er satt og må følges, i tillegg er det et rikelig råvarebord som står til disposisjon. Dommerpanelet plukker ut 4 lag, ut ifra de innsendte menyene som får delta i konkurransen.

 

Meny og varebestilling skal sendes inn senest 1. juli 2025 innen kl. 14.00 til jimmy@carlevensen.no

De fire lagene som skal delta plukkes ut i løpet av uke 27.

 

For mer informasjon og påmelding kontakt Jimmy Gideberg i Carl Evensen.

E-post: jimmy@carlevensen.no | Tlf: 902 16 836

 

Råvareliste, reglement, tidslinje og frister er tilgjengelig ved forespørsel.

Vinnerne får en reise til The Worldchefs Congress & Expo 16.-19. mai 2026 i Newport Wales.

Premie og reise i samarbeid med Kjøkkensjefenes Interesse Forening. I tillegg får restauranten til vinnerlaget varer for kr 10.000 fra Carl Evensen (gjelder ikke alkohol).

 

Adresse: Norsk Restaurantskole. Schweigaardsgate 34 bygg E, 1.etasje, 0191 Oslo.