Ukens tips: Carpaccio

Ukens tips: Carpaccio


Legg capriccioen på et serveringsfat. Tilsett litt olivenolje og salt og pepper.
Bland vårløken med olje og lag en majones.
Skrell og del rød og gul løk i to. Legg med snitt siden ned i en varm stekepanne til løken har brunet. Kutt dem deretter fra hverandre.
Kok opp et 123-lag og tilsett litt salt.
Kok sennepsfrøene 2-3 ganger og sil etter hver gang.
Ha sennepsfrøene i bollen. Server capriccio med vårløksmajones, sennepsfrø, brent løk og rugbrødschips. Her også med parmesan flak.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Eddik klar 7% idun 0,6 lt Eddik klar 7% idun 0,6 lt
Varenr:12701
Flaske 10
Farin 1 kg Farin 1 kg
Varenr:24601
Pose 10
Dijonsennep lys chatel 370 g Dijonsennep lys chatel 370 g
Varenr:10593
Glass 12
Olivenolje ex.virgin økologisk 500 ml Olivenolje ex.virgin økologisk 500 ml
Varenr:14416
Stk. 12
Sennepsfrø gule 640 g santa maria Sennepsfrø gule 640 g santa maria
Varenr:13060
Stk. 6
Surdeigsrugbrød crisp havsalt 28/130 gr Surdeigsrugbrød crisp havsalt 28/130 gr
Varenr:13575
Kartong 1
Solsikkeolje 1 lt coroli pet Solsikkeolje 1 lt coroli pet
Varenr:14999
Kanne 15
Egg m 30 stk frittgående Egg m 30 stk frittgående
Varenr:13343
Brett EGG 8
Carpacchio storfe zuid 960 gr us Carpacchio storfe zuid 960 gr us
Varenr:26485
Pakke 8