Ukens tips: Pavlova

Ukens tips: Pavlova


Pisk eggehviter, sukker og vaniljesukker stivt.
Rør inn eddik, deretter potetmel og rør til blandingen er blank og jevn.
Bruk slikkepott og fordel marengsblandingen på et brett. Ikke glem bakepapiret!
Stek i ovnen på ca 100 grader i ca 2,5 gang.
Bland litt av vaniljekremen med kremfløten.

Server med bær, revet sjokolade, pistasjnøtter og vaniljekrem. For ekstra smak: tilsett litt revet lime, revet sjokolade og strimlet mynte.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Potetmel 500 g Potetmel 500 g
Varenr:13122
Pakke 21
Farin 1 kg Farin 1 kg
Varenr:24601
Pose 10
Kremfløte 38% 1 lt q Kremfløte 38% 1 lt q
Varenr:30010
Liter 10
Pistasjkjerner rå 500 g Pistasjkjerner rå 500 g
Varenr:20208
Pose 8
Skogsbærblanding 2,5 kg frys norrek Skogsbærblanding 2,5 kg frys norrek
Varenr:22948
Pose 2
Sjokoladepellets fehmarn mørk 60 % 5 kg lubeca* Sjokoladepellets fehmarn mørk 60 % 5 kg lubeca*
Varenr:12687
Pose 2
Vaniljestang fersk madagaskar 250 g Vaniljestang fersk madagaskar 250 g
Varenr:40191
Boks 1
Vaniljekrem kokt palmefri 4/2,5 kg idun Vaniljekrem kokt palmefri 4/2,5 kg idun
Varenr:30217
Kartong 1
Hvitvinseddik 500 ml de nigris Hvitvinseddik 500 ml de nigris
Varenr:12719
Flaske 12
Egg m 30 stk frittgående Egg m 30 stk frittgående
Varenr:13343
Brett EGG 8
Vaniljesukker 4,5 kg idun Vaniljesukker 4,5 kg idun
Varenr:12748
Spann 1