Ukens tips: Kyllingschnitzel

Ukens tips: Kyllingschnitzel


Fremgangsmåte:

Skjær kyllingbrystet i to, men ikke helt igjennom. Brett kyllingen og stek deretter i pannen til den blir tynn nok.
Bland inn paprikapulver, hvitløkspulver, salt og pepper i hvetemelet.
Vend kyllingen i mel, deretter i egget og bland sammen Panko.
Stek kyllingen i olje og smør på begge sider til den har en sprø og fin overflate.
Lag en smørsaus med løk, kapers og ansjos.

Server med en potetsalat med reddiker, grønn løk, rødløk, kapers, dijonsennep og gul fransk sennep. Smak til med salt og pepper og litt epleeddik. Tips: stek noen ekstra kapers og ha på toppen.




Beskrivelse Enhet Pk.str.
Paprikapulver 450 g santa maria Paprikapulver 450 g santa maria
Varenr:13027
Boks 6
Ansjosfilet italiensk 80 g* Ansjosfilet italiensk 80 g*
Varenr:46230
Glass 24
Sennep gul classic 226 g french Sennep gul classic 226 g french
Varenr:12919
Stk. 8
Hvitløkpulver granulert 650 g santa maria Hvitløkpulver granulert 650 g santa maria
Varenr:13053
Boks 6
Dijonsennep lys chatel 370 g Dijonsennep lys chatel 370 g
Varenr:10593
Glass 12
Kapers m/stilk g.l. 640 g Kapers m/stilk g.l. 640 g
Varenr:14613
Glass 6
Kapers 940 g pedros Kapers 940 g pedros
Varenr:36183
Glass 6
Eplecider eddik heinz 473 ml Eplecider eddik heinz 473 ml
Varenr:12711
Flaske 12
Kyllingfilet u/skinn & ben økonomi singelfryst 5 kg Kyllingfilet u/skinn & ben økonomi singelfryst 5 kg
Varenr:36999
Kartong 1
Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet* Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet*
Varenr:12348
Kartong 1
Panko mel bread crumbs 1 kg desly Panko mel bread crumbs 1 kg desly
Varenr:10924
Pakke 10
Egg m 30 stk frittgående Egg m 30 stk frittgående
Varenr:13343
Brett EGG 8
Hvetemel 2 kg regal Hvetemel 2 kg regal
Varenr:12471
Pose 4