Ukens tips: Pannestekt torsk med dill, reker, pepperot og potet

Ukens tips: Pannestekt torsk med dill, reker, pepperot og potet


Fremgangsmåte:
Legg den tinte fisken i saltvann i ca 1 time før koking.
Brun smør i en kjele.
Bland reker med revet pepperrot, dill, sitronskall og grovkvernet sort pepper.
Tilsett rikelig med salt og dill i vannet når du koker potetene.
Legg fisken på et brett og stek i ovnen på ca 175 grader i ca 7-8 minutter.
Server med nykokte potetene, reker og smør.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Reker håndpillede 1,5 kg thorstensen* Reker håndpillede 1,5 kg thorstensen*
Varenr:13704
Spann 4
Torsk loins 160-180 g 5 kg norwegian seafood Torsk loins 160-180 g 5 kg norwegian seafood
Varenr:10657
Kartong 1
Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet* Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet*
Varenr:12348
Kartong 1