Ukens tips: Linguine med njuda og spinat

Ukens tips: Linguine med njuda og spinat


Fremgangsmåte:
Kok pasta som anvist. Skrell og finhakk  løk og hvitløk og fres det i en panne sammen med krydderet.
Ha i hvitvin og kok opp. Tilsett fløte og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Rør inn med pasta og spinat.

Serveres med hakkede hasselnøtter, parmesan, persille og litt god olivenolje.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Hasselnøtt kjerner 500 g sunrise Hasselnøtt kjerner 500 g sunrise
Varenr:30073
Pose 8
Hvit matvin alkoholfri for koking 5 lt Hvit matvin alkoholfri for koking 5 lt
Varenr:38346
Bib 1
Olivenolje ex.virgin økologisk 500 ml Olivenolje ex.virgin økologisk 500 ml
Varenr:14416
Stk. 12
Sitronjuice 6/1 lt cold pressed Sitronjuice 6/1 lt cold pressed
Varenr:40202
Kartong 1
(utsolgt) fløte 1 lt økologisk rørosmeieriet (utsolgt) fløte 1 lt økologisk rørosmeieriet
Varenr:30301
Liter 6
Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet* Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet*
Varenr:12348
Kartong 1
Nduja piccante 0,4 kg simonini Nduja piccante 0,4 kg simonini
Varenr:80261
Kg 1
Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm
Varenr:80293
Kg 1
Linguine 1 kg garofalo Linguine 1 kg garofalo
Varenr:48011
Pakke 12