Fremgangsmåte:
Bland panko sammen med urter til du får fine lysegrønne smuler. Her med persille og rosmarin.
Skjær vekk tykke sener og fett fra lammet og brun i smør, hvitløk og rosmarin. Smak til med salt og pepper.
Stekes i ovnen på 175 grader til innvendig temperatur er ca 42 grader.
Pensle lammet med dijonsennep og panko- og urtedressing.
Stek noen minutter til så paneringen blir sprø.
Hakk hvitløk og løk i en kjele, tilsett rødvin og kok opp.
Tilsett så oksekraft, rosmarin og avskjær fra lammet og la det koke i 30-40 minutter.
Sil sausen og kok videre til du har ønsket tykkelse på sausen. Smak til med salt og pepper.
Poteter og persillerot kokes hver for seg til de er myke.
Tilsett melk, fløte og smør og bland sammen til du har en fløyelsmyk puré.
Server med smørkokte gulrøtter og hakket persille.