Fremgangsmåte:
Skjær forsiktig vekk eventuelle hinner på flatbiffen med en skarp kniv og surr deretter med hyssing så du får et fint rundt kjøttstykke. Brun deretter i olje og smør til kjøttet får en fin stekende overflate rundt. Smak til med salt og pepper. Hvitløk og friske urter i pannen under bruning av kjøttet gir en ekstra god smak. Sett kjøttet i ovnen og stek til kjøttet har en innvendig temperatur på ca 46 grader. La kjøttet hvile.
Kok gulrot til de er myke og bland deretter med smør til en jevn puré. Smak til med salt og pepper. Del blomkålen og stekte den i panne med smør og olje krydret med salt og pepper. Skrell bladene av rosenkålen og surr dem raskt i litt smør, salt og pepper.
Hakk løk, hvitløk og trim kjøttet. Tilsett litt rødvin og kok opp før du har i kraft, einebær og timian. Gi sausen et oppkok og sil den så over i en ny kjele. Tilsett fløten og kok opp igjen. Jevn sausen med maisenna og smak til med salt, pepper og litt soyasaus.