Ukens tips: Tunfisk

Ukens tips: Tunfisk


Tunfisken saltes og pepres og brunes hurtig i pannen. Den skal fortsatt være rå i midten.

Vend den så opp i litt grovhakket koriander.

 

Salat:

Fennikel snittes fint, gjerne på «mandolin», og marineres i limesaft, olivenolje, sesamolje og litt honning.

Finkutt, mango, agurk og rødløk-marineres på samme måte som fennikelen, vend inn litt hakket koriander.

 

Søtpotetpure:

Skrell potetene og kok de helt møre i vann. Sil av og damp de godt.

Kjør de glatt i en blender og smak til med litt smør og fløte, salt, pepper, litt hvitløk og honning.

 

Saus:

Varm litt soya, søt soya og Hoisin saus-rør inn litt olivenolje og sesam olje.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Kremfløte 38% 1 lt q Kremfløte 38% 1 lt q
Varenr:30010
Liter 10
Limejuice realmon 250 ml Limejuice realmon 250 ml
Varenr:10840
Flaske 12
Soyasaus glutenfri 150 ml Soyasaus glutenfri 150 ml
Varenr:40211
Flaske 6
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Sesame oil pure 375 ml yeo's Sesame oil pure 375 ml yeo's
Varenr:12629
Flaske 24
Søtpotet biter 3/2 kg findus Søtpotet biter 3/2 kg findus
Varenr:22575
Kartong 1
Mangoterninger 1 kg frys findus* Mangoterninger 1 kg frys findus*
Varenr:28345
Pose 5
Tunfisk saku yellowfin  20/250 gr frys Tunfisk saku yellowfin 20/250 gr frys
Varenr:12823
Kartong 1
Honning no.1 akasie økologisk 350 g petter honning Honning no.1 akasie økologisk 350 g petter honning
Varenr:13413
Stk. 12
Olivenolje ekstra virgin 1 lt basso Olivenolje ekstra virgin 1 lt basso
Varenr:14902
Flaske 12
Hoisin sauce 435 ml pantai* Hoisin sauce 435 ml pantai*
Varenr:48218
Stk. 12