Ukens tips: Pastasalat

Ukens tips: Pastasalat


Kok Rigate Garofalo i ca 7 – 8 minutter. Avkjøl raskt og hell over godt med olivenolje.

Fres finhakket sjalottløk i en panne, ha i finkuttet bacon, grillet paprika og steinsopp.
Smak til med salt og pepper og finhakket persille.

Vask salat godt og tørk den. Bruk gjerne Ruccula og Baby Leaf Mix.

Alt blandes i sammen og anrettes etter ønske. Riv over godt med revet Grana Padano og server.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Paprika grillet u/skinn 4,2 kg Paprika grillet u/skinn 4,2 kg
Varenr:11370
Boks 3
Penne rigate 3 kg garofalo Penne rigate 3 kg garofalo
Varenr:16140
Pakke 4
Bacon u/svor lange skiver 2,5 kg kjøl Bacon u/svor lange skiver 2,5 kg kjøl
Varenr:22680
Kg 1
Steinsopp porcini 1 kg frys selektia Steinsopp porcini 1 kg frys selektia
Varenr:22594
Pose 6
Paprika grillet u/skinn 720 g Paprika grillet u/skinn 720 g
Varenr:23017
Glass 12
Mezze maniche rigate 500 g garofalo* Mezze maniche rigate 500 g garofalo*
Varenr:17406
Pakke 16
Paprika grillet strimlet 4,2 kg* Paprika grillet strimlet 4,2 kg*
Varenr:11369
Boks 3
Paprika grillet u/skinn 2650 g Paprika grillet u/skinn 2650 g
Varenr:15496
Glass 3
Olivenolje ekstra virgin 1 lt basso Olivenolje ekstra virgin 1 lt basso
Varenr:14902
Flaske 12
Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm
Varenr:80293
Kg 1
Olivenolje evo 5l tin collina otm Olivenolje evo 5l tin collina otm
Varenr:80375
Kanne 4