Ukens tips: Kremet Rigate med kantarell, syltet løk og guanciale

Ukens tips: Kremet Rigate med kantarell, syltet løk og guanciale


Fres Guanciale og løk i en panne, til gyllenbrun farge, og ha i kantarell.
Hell over fløte og reduser inn til tykk saus. Vend inn godt med revet Grana Padano, eventuelt salt og pepper.
Kok Rigate Garofalo i ca 7 minutter. Sil av vannet og vend pastaen inn i sausen.
Anrett i dyp tallerken og ha over litt mer stekt kantarell, syltet rødløk, revet Grana Padano og eventuelt litt urter.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Kremfløte 38% 1 lt q Kremfløte 38% 1 lt q
Varenr:30010
Liter 10
Mezze maniche rigate 500 g garofalo* Mezze maniche rigate 500 g garofalo*
Varenr:17406
Pakke 16
Guanciale con pepe metà ca. 1 kg simonini Guanciale con pepe metà ca. 1 kg simonini
Varenr:80268
Kg 1
Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm
Varenr:80293
Kg 1