Ukens tips: Kremet Tagliatelle med steinsopp, løk og bacon

Ukens tips: Kremet Tagliatelle med steinsopp, løk og bacon


 

Fres bacon og løk i en panne, til gyllenbrun farge, og ha i steinsopp.
Hell over fløte og reduser inn til tykk saus. Vend inn godt med revet Grana Padano, eventuelt salt og pepper.

Kok Tagliatelle Nido Garofalo i ca 12-13 minutter. Sil av vannet og vend pastaen inn i sausen.
Anrett i dyp tallerken og ha over litt mer stekt steinsopp, revet Grana Padano og eventuelt litt urter.
Avslutt med en rå eggeplomme på toppen av pastaen.

 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Tagliatelle nido 500 g garofalo Tagliatelle nido 500 g garofalo
Varenr:40127
Pose 12
Bacon u/svor lange skiver 1000 g frys kuraas Bacon u/svor lange skiver 1000 g frys kuraas
Varenr:31137
Kg 8
Steinsopp porcini 1 kg frys selektia Steinsopp porcini 1 kg frys selektia
Varenr:22594
Pose 6
Steinsopp i olje trifolati 0,78 ristoris* Steinsopp i olje trifolati 0,78 ristoris*
Varenr:80201
Boks 6
Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm Grana padano dop 12 mnd. ca. 1 kg lsm
Varenr:80293
Kg 1