Ukens Tips: Pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe

Ukens Tips: Pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe


Pinnekjøttet  dampkokes på svak varme til kjøttet er mørt og løsner fra bena (ca. 2-3 timer).
Pass på så det ikke koker tørt.
Pinnekjøttet kan om ønskelig brunes lett i stekeovnen før servering. Legg pinnekjøttet på rist over langpannen, litt høyt i ovnen på sterk varme eller grill i ca. 5 minutter.

Serveres på varme tallerkener med vossakorv, kålrotstappe, kokte poteter, sjy og en god, grov sennep.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Dijonsennep grov chatel 350g Dijonsennep grov chatel 350g
Varenr:10594
Glass 12
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Dijonsennep grov 1 kg Dijonsennep grov 1 kg
Varenr:10589
Spann 6
Vossakorv 2/2,5 kg frys per's*** Vossakorv 2/2,5 kg frys per's***
Varenr:22980
Kartong 1
Smør usaltet 250 g tine* Smør usaltet 250 g tine*
Varenr:10553
Stk. 18
Potet sous vide 3 kg Potet sous vide 3 kg
Varenr:71006
Pakke 5
Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet
Varenr:30722
Spann 1
Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet* Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet*
Varenr:12348
Kartong 1