Ukens Tips: Lasagne

Ukens Tips: Lasagne


Stek bacon godt og ta det til side.
Stek kjøttdeig med løk, hvitløk, gulrot og selleri og krydre med salt, pepper og oregano.
Hell i litt oksekraft, tomater, bacon og la sausen putre i ca 20 minutter.
Smelt smør og tilsett mel. Spe med melk og smak til med salt, pepper og muskat.
Kokes ca 5 minutter før 2/3 av osten røres inn i sausen.
Legg kjøttsaus, ostesaus og pastaplater lagvis i ildfast form.
Dryss over ost og stek i ovn på 200 grader i ca 35 minutter.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Bacon u/svor lange skiver 1000 g frys kuraas Bacon u/svor lange skiver 1000 g frys kuraas
Varenr:31137
Kg 8
Bacon ternet ca. 1 kg frys Bacon ternet ca. 1 kg frys
Varenr:13394
Kg 6
Lasagneplater gastro 5 kg barilla* Lasagneplater gastro 5 kg barilla*
Varenr:13320
Kartong 1
Mozzarella mix revet 70/30 2 kg* Mozzarella mix revet 70/30 2 kg*
Varenr:12009
Pose 4
Hvetemel ekstra 2 kg proff regal Hvetemel ekstra 2 kg proff regal
Varenr:13126
Pakke 4
Muskatnøtt malt 440 g santa maria Muskatnøtt malt 440 g santa maria
Varenr:13023
Stk. 6
Tomater hakket 2,5 kg coppola Tomater hakket 2,5 kg coppola
Varenr:22532
Boks 6
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Mozzarella fersk 1,0 kg auricchio Mozzarella fersk 1,0 kg auricchio
Varenr:10130
Stk. 10
Oregano 65 g santa maria Oregano 65 g santa maria
Varenr:13069
Stk. 6
Kjøttdeig ca. 2,5 kg u/salt & vann norsk frys Kjøttdeig ca. 2,5 kg u/salt & vann norsk frys
Varenr:38442
Kg 1
Mozzarella revet 40% fett 2 kg* Mozzarella revet 40% fett 2 kg*
Varenr:39037
Pose 4
Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet
Varenr:30722
Spann 1
Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet* Smør 12/250 g økologisk rørosmeieriet*
Varenr:12348
Kartong 1
Olivenolje ekstra virgin 1 lt basso Olivenolje ekstra virgin 1 lt basso
Varenr:14902
Flaske 12