Ukens Tips: Eftedal kjøttkaker og karbonader

Ukens Tips: Eftedal kjøttkaker og karbonader


Kjøttkaker serveres gjerne med en grønnsakstuing.
Lag en hvit saus og tilsett litt muskat.
Tilsett gulrøtter og smak til med salt og pepper.

Lag brun saus etter anvisning på boksen.
Kokte poteter, saus og tyttebær serveres til.
.
Karbonadene varmes.
Lag en hvit saus og ha i lapskaus blandingen.
La det koke noen minutter. Serveres med stekte potetbåter.

Karbonadesmørbrød med speilegg, sur agurk og stekt løk. 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Lapskausblanding 2,5 kg frys norrek Lapskausblanding 2,5 kg frys norrek
Varenr:22433
Pose 4
Gulrotterning 2,5 kg frys norrek Gulrotterning 2,5 kg frys norrek
Varenr:23110
Pose 4
Hvetemel ekstra 2 kg proff regal Hvetemel ekstra 2 kg proff regal
Varenr:13126
Pakke 4
Muskatnøtt malt 440 g santa maria Muskatnøtt malt 440 g santa maria
Varenr:13023
Stk. 6
H-melk 1 lt q H-melk 1 lt q
Varenr:30001
Liter 10
Karbonader 100 g håndstekte 5 kg frys eftedal Karbonader 100 g håndstekte 5 kg frys eftedal
Varenr:20220
Kartong 1
Tyttebærsyltetøy 1 kg lerum Tyttebærsyltetøy 1 kg lerum
Varenr:26496
Spann 6
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Brun middagssaus pasta toro 2/3,5 kg Brun middagssaus pasta toro 2/3,5 kg
Varenr:12400
Kartong 1
Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet
Varenr:30722
Spann 1
Kjøttkaker 60 g håndstekte 5 kg frys eftedal Kjøttkaker 60 g håndstekte 5 kg frys eftedal
Varenr:30456
Kartong 1