Ukens Tips: Torskeloins med skinke

Ukens Tips: Torskeloins med skinke


Tin fisken over natten i kjøleskap.
Tørk av og surr en skive skinke rundt fiskestykket og legg på brett.
Sett ovnen på 200 grader og stek fisken i ca 8-10 minutter eller til den flaker seg.
Stek bacon sprøtt med godt smør.
Ha erter i kokende saltet vann et par minutter.
Siles og puttes i hurtigmikser med salt, pepper og smør. Ikke kjør den forlenge, den skal være litt grov.

Serveres med kokte poteter.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Serrano skinke skåret 500 g 14 mnd jamondul Serrano skinke skåret 500 g 14 mnd jamondul
Varenr:15759
Pakke 6
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Erter 3 kg frys norrek Erter 3 kg frys norrek
Varenr:30935
Pose 4
Smør usaltet 250 g tine* Smør usaltet 250 g tine*
Varenr:10553
Stk. 18
Torsk loins 160-180 g 5 kg norwegian seafood Torsk loins 160-180 g 5 kg norwegian seafood
Varenr:10657
Kartong 1
Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet Smør 2 kg økologisk rørosmeieriet
Varenr:30722
Spann 1