Ukens Tips: Pinnekjøtt med tilbehør

Ukens Tips: Pinnekjøtt med tilbehør


Gryteklart pinnekjøtt dampes ca 2 timer eller til benene løsner fra kjøttet. 
Kokt pinnekjøtt varmes opp. 
Varm opp rotmosen i posen. 
Ha den over i en liten kjele, tilsett litt smør og kokekraft fra kjøttet og smak til med salt og pepper.
Vossakorven kan legges på toppen av kjøttet de siste 10 minuttene. 
Serveres med kokte poteter og rotmos. 

Pinnekjøttet kan også settes inn i ovnen når det er ferdig kokt på 200 grader og stekes litt rett før servering.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Vossakorv 2/2,5 kg frys per's*** Vossakorv 2/2,5 kg frys per's***
Varenr:22980
Kartong 1
Pinnekjøtt u/bog kokt i beger 5 kg frys kuraas*** Pinnekjøtt u/bog kokt i beger 5 kg frys kuraas***
Varenr:34008
Kg 1
Potet sous vide 3 kg Potet sous vide 3 kg
Varenr:71006
Pakke 5