Oppskrift:
Rens fileten for hinner og sener. Krydre med salt og pepper.
Kok opp sellerirot i litt fløte og vann til det er mørt. Siles.
Ha i en bolle og kjør rask med stavmixer.
Tilsett fløte og smør. Smakes til med salt og pepper.
Smelt sukker i en stekepanne til det er en mørk gyllen farge.
Tilsett litt vann og la karamellen løse seg opp.
Legg i potetene og la de surre til de er gyllenbrune og dekket av karamell. Smakes til med salt og pepper.
Tilsett litt smør i pannen mot slutten.
Hakk hvitløk grovt og la det surre med olje i en kjele til det er blankt.
Tilsett en kvast rosmarin.
Ha i rødvin og balsamico og la det koke inn til ca halvparten.
Tilsett stekesjyen fra pannen.
Pisk inn sennep og sukker og la den koke til den får en fyldig konsistens.
Smak til med salt og pepper.
Damp aspargesbønner.