Ukens tips: Tagliatelle med Guanciale i tomatsaus

Ukens tips: Tagliatelle med Guanciale i tomatsaus


Tagliatelle med Guanciale i tomatsaus

Ha løk og olje i en kjele og la det surre til det er mykt.
Tilsett litt kvernet chili og la det surre i ca 1 minutt.
Ha i tomatene og la det surre sakte i ca 20 – 30 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt Guancialen i terninger og stek de til de er sprø.
Legges på papir slik at fettet renner bort.
Kok pasta i ca 3 minutter. Legg Guancialen i sausen og bland.
Legg opp pasta og topp med saus.
Riv godt med Pecorini over.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Pecorino su sardu fiore ca 2,9 kg auricchio Pecorino su sardu fiore ca 2,9 kg auricchio
Varenr:47106
Kg 1
Olivenolje ex.virgin abellinium 750 ml italia Olivenolje ex.virgin abellinium 750 ml italia
Varenr:48232
Flaske 12
Chili explosion premium kvern 275 g santa maria* Chili explosion premium kvern 275 g santa maria*
Varenr:23093
Stk. 6
Tagliatelle fersk 2 kg canuti* Tagliatelle fersk 2 kg canuti*
Varenr:36275
Kartong 1