Ukens oppskrift: Tomatsuppe med kikerter og ristet loff

Ukens oppskrift: Tomatsuppe med kikerter og ristet loff


Ha olje hvitløk og litt fersk chili i en gryte og la det blanke seg.
Tilsett litt tomat pure. Ha tomatene i og la det koke sakte i ca 45 – 60 minutter.
Tilsett litt fersk basilikum. Kjør med stavmixer.
Tilsett kikertene.
 Smakes til med sukker, salt og pepper.

Ved servering legg på en god spiseskje med rømme. Loffskivene smøres med olje og litt hvitløk. Stekes/grilles.
Velbekomme.

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Tomatpure 800 g coppola Tomatpure 800 g coppola
Varenr:11353
Boks 12
Kikerter hermetisk 400 g coppola Kikerter hermetisk 400 g coppola
Varenr:47150
Boks 12
Rømme 2 lt økologisk rørosmeieriet Rømme 2 lt økologisk rørosmeieriet
Varenr:30696
Spann 1
Loff surdeig 8/800 g italiensk bakeri Loff surdeig 8/800 g italiensk bakeri
Varenr:10095
Kartong 1
Tomater flådde san marzano 2,5 kg coppola Tomater flådde san marzano 2,5 kg coppola
Varenr:15186
Boks 6