Ukens Tips: Vossakorv

Ukens Tips: Vossakorv


 

Damp pølsa lett eller stek den kjapt i en panne.

Lag potetmos etter anvisning på posen.

Tilsett gressløk og smak til med salt og pepper.

Stek grønnsakene i ovnen med litt olje på 200 gradet til de får litt farge.

Smak til med salt og pepper.

Ha over friske urter før servering.

Serveres med en sjysaus.

 

 

 

 

 

Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Okse demi glace 1 lt oscar Okse demi glace 1 lt oscar
Varenr:11405
Stk. 6
Kremfløte 38% 1 lt q Kremfløte 38% 1 lt q
Varenr:30010
Liter 10
Potetmos m/melk toro 5 kg Potetmos m/melk toro 5 kg
Varenr:12627
Sekk 1
H-melk 1 lt q H-melk 1 lt q
Varenr:30001
Liter 10
Gressløk frysetørret  35 g santa maria Gressløk frysetørret 35 g santa maria
Varenr:13049
Boks 6
Maizena maisstivelse knorr 2,5 kg Maizena maisstivelse knorr 2,5 kg
Varenr:13121
Pakke 4
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Dijonsennep grov 1 kg Dijonsennep grov 1 kg
Varenr:10589
Spann 6
Vossakorv 2/2,5 kg frys per's*** Vossakorv 2/2,5 kg frys per's***
Varenr:22980
Kartong 1
Norsk blanding grovkutt fryst 4/2,5 kg norrek Norsk blanding grovkutt fryst 4/2,5 kg norrek
Varenr:30769
Kartong 1
Dijonsennep lys 1 kg* Dijonsennep lys 1 kg*
Varenr:10595
Spann 6