Ukens tips: Lammecarrè

Ukens tips: Lammecarrè


Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på begge sider i godt smør, timian og noen fedd hvitløk. Stekes videre i ovnen på 125 grader i ca 20 minutter. La det hvile ca 10 minutter før det skjæres i stykker. Stek sølvløk i godt smør til de er gylne. Kok inn kraften, tilsett smør og til slutt tilsett sjokolade. Gulerøttene kokes til de er møre og kjøres så i blender med litt godt smør, fløte og smakes til med salt & pepper. Server gjerne med mandelpoteter enten stekte eller kokte.

Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Kremfløte 38% 1 lt q Kremfløte 38% 1 lt q
Varenr:30010
Liter 10
Gulrotterning 2,5 kg frys norrek Gulrotterning 2,5 kg frys norrek
Varenr:23110
Pose 4
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Lammecarre 456-510 g imp. ca. 10 kg new zealand Lammecarre 456-510 g imp. ca. 10 kg new zealand
Varenr:63388
Kg 1
Oksefond demi glace professional 5/1 lt knorr Oksefond demi glace professional 5/1 lt knorr
Varenr:12403
Kartong 1
Sjokoladepellets fehmarn mørk 60 % 2,5 lubeca Sjokoladepellets fehmarn mørk 60 % 2,5 lubeca
Varenr:12687
Pose 4
Sølvløk 900 ml Sølvløk 900 ml
Varenr:16635
Glass 6