Ukens tips: Chorizo pølser

Ukens tips: Chorizo pølser


Stek pølsene i en stekepanne/grill til de slipper litt fett og får en god stekeskorpe. Kutt de hele pølsene i mindre biter og server med eks: assorterte oliven, gode tomater, godt landbrød, aioli, olivenolje, flaksalt, grillede grønnsaker, artisjokkhjerter, Manchego osv..

Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Artisjokkhjerter  i olje 2,9 kg Artisjokkhjerter i olje 2,9 kg
Varenr:11399
Glass 4
Aioli sprøytepose 900 g salatmestern Aioli sprøytepose 900 g salatmestern
Varenr:14095
Pose 4
Chorizo til steking mini 1 kg* Chorizo til steking mini 1 kg*
Varenr:25747
Pakke 6
Manchego 12 mnd ca 3 kg* Manchego 12 mnd ca 3 kg*
Varenr:29014
Kg 1
Landbrød surdeig 12/600 g Landbrød surdeig 12/600 g
Varenr:20020
Kartong 1
Chorizo til steking frys 14/ca. 70 g Chorizo til steking frys 14/ca. 70 g
Varenr:15800
Pakke 6
Flaksalt 1 kg cornish Flaksalt 1 kg cornish
Varenr:10254
Spann 4
Olivenolje extra virgin 1 lt pons spania Olivenolje extra virgin 1 lt pons spania
Varenr:14942
Flaske 6
Oliven grønne søte u/sten 0,9 kg Oliven grønne søte u/sten 0,9 kg
Varenr:24483
Brett 4