Ukens tips: Pinnekjøtt

Ukens tips: Pinnekjøtt


Tilberedning: 

Gryteklart Pinnekjøtt dampes ca 2 timer eller til benene løsner fra kjøttet. Varm opp rotmosen i posen. Ha den over i en liten kjele, tilsett litt smør og kokekraft fra kjøttet og smak til med salt og pepper. Vossakorven kan legges på toppen av kjøttet de siste 10 minuttene. Serveres med kokte poteter

Deilig julemat fra vårt sortiment: 

PINNEKJØTT GRYTEKLART 50/50 FRYST 10 KG PER'S
PINNEKJØTT M/BOG KUTTET FRYST CA 10 KG PER'S
PINNEKJØTT M/BOG KOKT I BEGER FRYST CA 9 KG PER'S
ROTMOS SOUS VIDE 2,5 KG

VOSSAKORV 2/2,5 KG FRYS PER'S

POTET SOUS VIDE 3 KG
POTET MANDEL SOUS VIDE 3 KG

 

 
Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Vossakorv 2/2,5 kg frys per's*** Vossakorv 2/2,5 kg frys per's***
Varenr:22980
Kartong 1
Potet sous vide 3 kg Potet sous vide 3 kg
Varenr:71006
Pakke 5