I denne retten har vi brukt:
LAKSEFILET PORSJ. U/SKINN & BEN DEFETTET 140 G 2/2,5 KG |
MANGOTERNINGER FRYST 1 KG FINDUS* |
SOLSIKKEOLJE 1 LT BASSO ITALIA |
TAGLIATELLE FERSK 2 KG CANUTI* |
AVOCADO TERNINGER 500 GR SALUD |
SAMBAL OLEK 730 GR SANTA MARIA |
Tilberedning:
Krydre laksefileten med salt og pepper, stek laksefileten på sterk varme i ca 2 minutter og skru ned varmen slik at den nærmest hviler seg ferdig.
Kok Tagliatelle som anvist på pakken.
Dressing:
Limesaft og skall, sambal oelek, hoisin saus og olje blandes godt. Smakes til. Mangoterninger, avocado terninger, strimlet chili og koriander blandes i pastaen med dressingen. Laksen legges på toppen.
Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv