Ukens tips: Laksefilet med spicy Tagliatelle

Ukens tips: Laksefilet med spicy Tagliatelle


I denne retten har vi brukt: 

LAKSEFILET PORSJ. U/SKINN & BEN DEFETTET 140 G 2/2,5 KG
MANGOTERNINGER FRYST 1 KG FINDUS*
SOLSIKKEOLJE 1 LT BASSO ITALIA
TAGLIATELLE FERSK 2 KG CANUTI*
AVOCADO TERNINGER 500 GR SALUD
SAMBAL OLEK 730 GR SANTA MARIA

 

Tilberedning: 

Krydre laksefileten med salt og pepper, stek laksefileten på sterk varme i ca 2 minutter og skru ned varmen slik at den nærmest hviler seg ferdig.
Kok Tagliatelle som anvist på pakken.
Dressing:
Limesaft og skall, sambal oelek, hoisin saus og olje blandes godt. Smakes til. Mangoterninger, avocado terninger, strimlet chili og koriander blandes i pastaen med dressingen. Laksen legges på toppen.

Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Solsikkeolje 1 lt basso italia Solsikkeolje 1 lt basso italia
Varenr:14996
Flaske 12
Mangoterninger 1 kg frys findus* Mangoterninger 1 kg frys findus*
Varenr:28345
Pose 5
Avocado terninger 500 g salud Avocado terninger 500 g salud
Varenr:28027
Pakke 12