Ukens tips: Plommepai

Ukens tips: Plommepai


I denne paien har vi brukt: 

PLOMMER HALVE 2,5 KG NORREK
PAIBUNN 23 CM 15/280 G FRYS STABBURET
EGG M 24 STK/BRETT TOTEN
KREMFLØTE 38% 1 LT Q
VANILJESUKKER FREIA 900 G

 

Tilberedning: 

Legg plommer i bunnen av paibunnen og hell over røren. Stekes i ovnen på 180 grader ca 40 minutter. Server gjerne med pisket krem eller vaniljeis.

 

 

 Tenger du inspirasjon? Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Kremfløte 38% 1 lt q Kremfløte 38% 1 lt q
Varenr:30010
Liter 10
Paibunn 23 cm 15/280 g frys stabburet Paibunn 23 cm 15/280 g frys stabburet
Varenr:31132
Kartong 1