Ukens tips: Rekecocktail

Ukens tips: Rekecocktail


I denne cocktailen har vi brukt:

REKER HÅNDPILLEDE 1,5 KG THORSTENSEN
WORCHESTER SAUS LEA & P. 150 ML
MAJONES EKTE SPRØYTEPOSE 900 G SALATMESTERN*
KETCHUP SPR. HEINZ 570 G
TABASCO SAUCE 150 ML*

KREMFLØTE 38% 1 LT Q

 

Samt frisk sitron.

 

Lag en saus med majones, worchester saus, ketchup, fløte, tabasco og smak til med litt salt og pepper. Strimle isbergsalat og legg i glasset, ha litt saus over og så fyll på med reker. Topps med saus og pyntes med en sitronbåt.

 

Tenger du inspirasjon? Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Worchester saus lea & p. 150 ml Worchester saus lea & p. 150 ml
Varenr:12819
Flaske 12
Majones ekte sprøytepose  900 g salatmestern* Majones ekte sprøytepose 900 g salatmestern*
Varenr:13228
Pose 4
Kremfløte 38% 1 lt q Kremfløte 38% 1 lt q
Varenr:30010
Liter 10
Reker håndpillede 1,5 kg thorstensen Reker håndpillede 1,5 kg thorstensen
Varenr:13704
Spann 4
Ketchup spr. heinz 570 g Ketchup spr. heinz 570 g
Varenr:12457
Flaske 12
Tabasco sauce 150 ml* Tabasco sauce 150 ml*
Varenr:12903
Flaske 12