Ukens tips: Tortelloni med steinsopp i steinsoppbuljong

Ukens tips: Tortelloni med steinsopp i steinsoppbuljong


 

I denne rettten har vi brukt:

TORTELLONI M/STEINSOPP 3 KG CANUTI
KYLLING DEMI GLACE PULJONKI 1 LT
PARMESAN REGGIANO 24 MND CA 1,0 KG

STEINSOPP TØRR 225 G

Samt frisk gressløk. 

2021-09-06 00:00

La kyllingfonden koke inn litt. Legg tørket sopp i varmt vann ca 15 minutter. Skyll og kok i ca 5 minutter.

Kuttes opp i biter og tilsettes kyllingfonden. Legg i pastaen og la det trekke ca 5 minutter. Dryss over revet parmesan og fersk gressløk.

 

 

Tenger du inspirasjon? Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Kylling demi glace 1 lt oscar Kylling demi glace 1 lt oscar
Varenr:11629
Stk. 6
Baguette grov 27 cm 56/130 g my bakery Baguette grov 27 cm 56/130 g my bakery
Varenr:20059
Kartong 1