Ukens tips: Bøffel Mozzarella med Fennikelsalami

Ukens tips: Bøffel Mozzarella med Fennikelsalami


 

i denne retten har vi brukt: 

MOZZARELLA BØFFEL 125 G
BALSAMIC GLAZE DE NIGRIS 400 ML
OLIVENOLJE EX.VIRGIN ABELLINIUM 750 ML ITALIA
SALAME (M/FENIKKEL) FINOCCHIONA CA. 2 KG*
PESTO RØD 1000 G

Samt Sherry tomater ass farge ruccula. 

 

Skjær tynne skiver fennikelsalami, skiver av bøffelmozzarella, delte sherrytomater og ruccula.

Topp med rød pesto, olivenolje, balsamico glaze og litt kvernet pepper.

 

Tenger du inspirasjon? Se våre tidligere tips: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv

 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Balsamic glaze de nigris 400 ml Balsamic glaze de nigris 400 ml
Varenr:40175
Flaske 12
Olivenolje ex.virgin abellinium 750 ml italia Olivenolje ex.virgin abellinium 750 ml italia
Varenr:48232
Flaske 12
Salame (m/fennikel) finocchiona ca. 2 kg ermes fontana Salame (m/fennikel) finocchiona ca. 2 kg ermes fontana
Varenr:48118
Kg 1
Pesto rød 1000 g* Pesto rød 1000 g*
Varenr:40143
Glass 6