Ukens tips:

Ukens tips: "Thai suppe" med Laks og koriander


"Thai suppe" med Laks og koriander

 

Kok opp Kylling Demi glace fra Puljonki. Smak til med Fish sauce, Oyster sauce, Sweet chili sauce og Soya saus.

Juster gjerne med litt sukker om du ønsker en søtere vri på suppen.

Smak til med salt og pepper, eventuelt. Og saften av en fersk lime.

Snitt rødløk, gulrot og hodekål fint og ha det i suppen. La det putre i ca 1 minutt.

Kutt laksen i små terninger eller strimler. Anrett suppen i suppeskål, strø terninger av rå laks over og legg på godt med bønnespirer og fersk koriander.

For ca 4-5 personer.

 

Ingredienser

 

11629 KYLLING DEMI GLACE PULJONKI 1 LT 1 liter
12708 FISH SAUCE 750 ML SCALE 0,50 dl
29411 OYSTERSAUS 600 ML MAEKRUA 1 dl
36369 SWEET CHILISAUS 850 GR WHITE ELEPHANT 1 dl
12905 SOYASAUS 1 LT KIKKOMAN 1 dl
Fersk laks 400 gr
Rødløk 1 stk
Hodekål 200 gr
Gulrot 1 stk
Bønnespirer 1 pk
Koriander 1 potte
Lime 1 stk

 

 

      

       

    

 

 
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Soyasaus 1 lt kikkoman Soyasaus 1 lt kikkoman
Varenr:12905
Flaske 6
Kylling demi glace 1 lt oscar Kylling demi glace 1 lt oscar
Varenr:11629
Stk. 6
Oystersaus 600 ml maekrua Oystersaus 600 ml maekrua
Varenr:29411
Flaske 12