"Thai suppe" med Laks og koriander
Kok opp Kylling Demi glace fra Puljonki. Smak til med Fish sauce, Oyster sauce, Sweet chili sauce og Soya saus.
Juster gjerne med litt sukker om du ønsker en søtere vri på suppen.
Smak til med salt og pepper, eventuelt. Og saften av en fersk lime.
Snitt rødløk, gulrot og hodekål fint og ha det i suppen. La det putre i ca 1 minutt.
Kutt laksen i små terninger eller strimler. Anrett suppen i suppeskål, strø terninger av rå laks over og legg på godt med bønnespirer og fersk koriander.
For ca 4-5 personer.
Ingredienser
11629 |
KYLLING DEMI GLACE PULJONKI 1 LT |
1 liter |
|
12708 |
FISH SAUCE 750 ML SCALE |
0,50 dl |
|
29411 |
OYSTERSAUS 600 ML MAEKRUA |
1 dl |
|
36369 |
SWEET CHILISAUS 850 GR WHITE ELEPHANT |
1 dl |
|
12905 |
SOYASAUS 1 LT KIKKOMAN |
1 dl |
|
|
Fersk laks |
400 gr |
|
|
Rødløk |
1 stk |
|
|
Hodekål |
200 gr |
|
|
Gulrot |
1 stk |
|
|
Bønnespirer |
1 pk |
|
|
Koriander |
1 potte |
|
|
Lime |
1 stk |
|
|
|
|
|