CRISPY KYLLING BURGER MED CHIPOTLE COLESLAW
Enda et burgertips fra oss!
I samarbeid med Vestfold fugl har vi satt sammen deilige burgere med kylling.
Flere burgerprodukter er på kampanje akkurat nå!
INGREDIENSER (10 PERS):
VNR 28352 1 kg Kylling steak Classic
VNR 20010 10 stk. Hamburgerbrød 60/80 g
VNR 13081 Salt
VNR 13033 5-10 gr Pepper
CHIPOTLE COLESLAW:
200 gr Kål
100 gr Koriander
1 stk Sitron, saften
200 gr Gulrot
100 gr Løk
VNR 13227 3 dl ekte Majones
7-10 gr Chipotlepulver
10 skiver Bifftomater
5 dl Kefir
3 dl Pankomel
1 dl Maizena
FREMGANGSMÅTE:
Legg kyllingsteaken i kefir, vend den så i en blanding av panko og maizenna før den friteres på 170 grader til den er gylden og sprø over hele.
COLESLOW
Strimle kål, gulrot og løk, bland det sammen med majones og Chipotle,
smak til med salt og pepper og saften fra en sitron. Ha i litt finhakket koriander og smakt til.
Tomatene kuttes i pene tynne skiver.
MONTERING
Smør coleslawen på det underste
burgerbrødet, ha så på den friterte
kyllingburgeren. toppes med
frisk tomatskive
og gjerne litt frisk
koriander.
Det er lurt å smake seg frem.
Man kan både justere styrken med chipotlepulver/ chipotlesaus, men også med salt og pepper.
Se flere fristende oppskrifter her : Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv