BURGERTIPS! KYLLING OG TRØFFEL FOCACCIA

BURGERTIPS! KYLLING OG TRØFFEL FOCACCIA


KYLLING OG TRØFFEL FOCACCIA 

 

INGREDIENSER (10 PERS):
VNR 28352 1 kg Kylling steak Classic 
VNR 13529 10 gr Trøffelkrem
VNR 13227 1,5 dl ekte Majones
VNR 12069 10 stk Focaccia oval 45/100 gr

VNR 13029 3 gr Pepper sort
Telliche hel
VNR 10254 8 gr Havsalt
VNR 36397 11 gr Presset Sitronsaft
VNR 12087 100 gr Vesterbottensost
100 gr Hjertesalat
100 gr Banansjalottløk
2 stk Klasetomater

FREMGANGSMÅTE:
Tin focaccia, del i to. Om ønskelig riste/toast dem lett på hver side.
Bland majones og trøffelkrem godt.
Smak til med sitronsaften og salt og pepper. Ha så blandingen i en sprøytepose eller pipetteflaske.
Vask og tørk salaten godt, del/riv i pene biter. Sjalottløk og tomat skives i tynne skiver.
Grill/varm opp kyllingen i ovn eller panne, smak til med salt og pepper.
Del bitene tilpasset størrelsen på brødet du skal servere i.

MONTERING
Begynn med underdelen avfocacciaen,
legg lagvis salatblad, kyllingen ha så trøffelmajonesen pent over, fordel ringen av sjarlottløken pent utover kyllingen,

riv en rikeligmengde Västerbotten ost over, avslutt med toppen av focacciaen.

 

TIPS! 

For litt mildere smak av
sjalotten løken, skyll ringene
i kaldt vann en stund

 

 

SE FLERE GODE TIPS HER: Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv