Mex I Can Burger
Vi har i samarbeid med Vestfold Fugl satt sammen deilige burgere med kylling.
Dagens tips har en mexicansk vri, men både salsa, guacamole og tortilla og er dessuten glutenfri.
Masse smak.
INGREDIENSER (10 PERS):
VNR 28352 1 kg Kylling steak Classic
VNR 46015 10 Skiver Old Alkmaar Gouda skivet
VNR 12074 170 gr Salsa piccante m/chipotle
VNR 12752 10 stk hamburgerbrød soft glutenfri, vegansk
VNR 13393 10 stk Tortilla 100% Mais, glutenfri
VNR 30656 72 gr Seterrømme
GUACAMOLE:
VNR 28027 1 kg Avocado i terninger
VNR 12755 4 fedd Hvitløk
VNR 13043 2 gr Cayennepepper
VNR 13081 2 gr Salt
VNR 10840 11 gr Limejuice Realime
50 gr Koriander
FREMGANGSMÅTE:
Legg kylling og Old Alkmaar i en maistortilla og brett sammen med salsa piccante blandet med litt koriander, limesaft.
Stek tortillaen som en quesedilla enten i en stekepanne eller frityr på middels varme til tortillaen er gyllen og sprø.
Stek brødet på innsiden med litt olje
GUACAMOLE
Del avokado i terninger, bland inn hvitløk, cayennepepper og smak til med salt, lime og hakket koriander.
Monter sammen burgeren og sett frem ekstra skåler med salsa, guacamole og rømme.
Se flere tips her : Carl Evensen Eftf - Oppskrifter : Arkiv