Ukens tips: Svinenakke med stuede grønnsaker

Ukens tips: Svinenakke med stuede grønnsaker


Svinenakke med stuede grønnsaker

 

Svinenakke krydres med salt og pepper, brunes i stekepanne og så inn i ovnen på 125 grader ca 2 timer.

Kjernetemperatur 70 grader.

Lag en litt tykk hvit saus og ha i grønnsakene. La det småkoke noen minutter.

La svinenakken hvile i ca 20 minutter før den skjæres i fine skiver.

 

Skal du ha pulled pork så lar du kjøttet ligge i ca 6 timer lengre.

Da rives kjøttet og tilsettes det krydder du liker.

 Lag en coleslaw og legg på kjøtt og coleslaw på bunnen av burgerbrødet. Legg på toppen og server.


 

 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Soyasaus 1 lt kikkoman Soyasaus 1 lt kikkoman
Varenr:12905
Flaske 6
Sennep grov 275 g idun Sennep grov 275 g idun
Varenr:12928
Glass 6
Svinenakke u/ben norsk fryst Svinenakke u/ben norsk fryst
Varenr:30323
Kg 10
Hvetemel 2 kg regal Hvetemel 2 kg regal
Varenr:13126
Pakke 4
H-melk 1 lt q H-melk 1 lt q
Varenr:30001
Liter 10
Kapers pedros 900 g Kapers pedros 900 g
Varenr:36183
Glass 6
Smør normalsaltet 500 g tine Smør normalsaltet 500 g tine
Varenr:10551
Stk. 18
Dijonsennep grov 1 kg Dijonsennep grov 1 kg
Varenr:10589
Spann 6
Norsk blanding grovkutt fryst 2,5 kg norrek Norsk blanding grovkutt fryst 2,5 kg norrek
Varenr:30769
Pose 4
Dijonsennep lys 1 kg* Dijonsennep lys 1 kg*
Varenr:10595
Stk. 6