Ukens tips: Svinenakke med stuede grønnsaker

Ukens tips: Svinenakke med stuede grønnsaker


Svinenakke med stuede grønnsaker

 

Svinenakke krydres med salt og pepper, brunes i stekepanne og så inn i ovnen på 125 grader ca 2 timer.

Kjernetemperatur 70 grader.

Lag en litt tykk hvit saus og ha i grønnsakene. La det småkoke noen minutter.

La svinenakken hvile i ca 20 minutter før den skjæres i fine skiver.

 

Skal du ha pulled pork så lar du kjøttet ligge i ca 6 timer lengre.

Da rives kjøttet og tilsettes det krydder du liker.

 Lag en coleslaw og legg på kjøtt og coleslaw på bunnen av burgerbrødet. Legg på toppen og server.


 

 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Soyasaus 1 lt kikkoman Soyasaus 1 lt kikkoman
Varenr:12905
Flaske 6
Sennep grov 275 g idun Sennep grov 275 g idun
Varenr:12928
Glass 6
Svinenakke u/ben ca. 2/5 kg frys prima brands Svinenakke u/ben ca. 2/5 kg frys prima brands
Varenr:30323
Kg 10
Hvetemel ekstra 2 kg proff regal Hvetemel ekstra 2 kg proff regal
Varenr:13126
Pakke 4
H-melk 1 lt q H-melk 1 lt q
Varenr:30001
Liter 10
Kapers 900 g pedros Kapers 900 g pedros
Varenr:36183
Glass 6
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Dijonsennep grov 1 kg Dijonsennep grov 1 kg
Varenr:10589
Spann 6
Norsk blanding grovkutt fryst 4/2,5 kg norrek Norsk blanding grovkutt fryst 4/2,5 kg norrek
Varenr:30769
Kartong 1
Dijonsennep lys 1 kg* Dijonsennep lys 1 kg*
Varenr:10595
Spann 6