Ukens tips: Scrocchiarella sandwich

Ukens tips: Scrocchiarella sandwich


Scrocchiarella sandwich

Her har vi laget en deilig sandwich med en blanding av philadelphia og chevre, smaksatt med honning og valnøtter.

Bland lett sammen philadeldphia og chevre til en lett masse.

Rist valnøtter i ovn, salt lett og ha på litt daddelhonning mens de er varme. 

Bland litt knust rosèpepper med revet isbergsalat.

Stek brødet i et par  minutter på 200 grader. Bunnen av brødet smøres med litt osteblanding.

Legge på isbergsalat og mer osteblanding. Toppes med valnøttmix og daddelhonning.

 

 

 

Se flere tips HER 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Rosepepper hel 265 g santa maria Rosepepper hel 265 g santa maria
Varenr:13098
Boks 6
Valnøttkjerner 800 g nøtteblanderen Valnøttkjerner 800 g nøtteblanderen
Varenr:12444
Pose 6
Chevre ca. 1 kg* Chevre ca. 1 kg*
Varenr:47216
Stk. 1
Scrocchiarella sandwich classica 10/325 g* Scrocchiarella sandwich classica 10/325 g*
Varenr:20128
Kartong 1