Lutefisksesongen starter!

Lutefisksesongen starter!


Nå er lutefisken på lager!
Her er et forslag til tilberedning av lutefisk loins med sprøstekt bacon, poteter og ertestuing. 

 

Filetene saltes ca 1,5 time. (avhengig hvor fast fisk du vil ha). Skylles, tørkes og settes i ovn på ca 200 grader og dekkes med folie. La fisken stå ca 15 minutter.

Stek bacon sprøtt, kok poteter, damp ertene og kjør de i en mikser med litt godt smør, smakes til med salt og pepper.

Tilbehør kan være sennep, sirup, brunost, hvit saus, lefser osv

 

 

      

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Sennepspulver colman 100 g Sennepspulver colman 100 g
Varenr:12933
Boks 12
Bacon ternet ca. 1 kg frys Bacon ternet ca. 1 kg frys
Varenr:13394
Kg 6
Sirup lys 500 g Sirup lys 500 g
Varenr:13417
Beger 8
Dijonsennep grov 1 kg Dijonsennep grov 1 kg
Varenr:10589
Spann 6
Erter 3 kg frys norrek Erter 3 kg frys norrek
Varenr:30935
Pose 4