Ukens tips: Får indrefilet m bønnesalat m adzukibønner

Ukens tips: Får indrefilet m bønnesalat m adzukibønner


Får indrefilet på en seng av bønnesalat m adzukibønner

 

Ha salt og pepper på fileten og stek fileten i pannen på alle sider. Legges så i en ildfast form med litt frisk rosmarin og et par fedd hvitløk i ovnen på 125 grader i ca 20 minutter til den når en kjernetemperatur på 60 - 65 grader. La den hvile.
Stek salatblandingen raskt i en panne med godt smør. Smak til med salt og pepper.
Skjær fileten i tynne skiver og legg den på salatblandingen.
Legg noen friske urter på toppen, gjerne litt frisk rosmarin.

 

 

  

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Får indrefilet norsk frys 5 kg Får indrefilet norsk frys 5 kg
Varenr:46071
Kg 1
(utsolgt)smør normalsaltet 250 gr import (utsolgt)smør normalsaltet 250 gr import
Varenr:10555
Stk. 20
Salatblanding m/adzukibønner 1 kg norrek Salatblanding m/adzukibønner 1 kg norrek
Varenr:12797
Pose 6