Sjømatens dag 4 juni

Sjømatens dag 4 juni


Serveringstips: 

Argentinske reker 
Olivenolje
Fersken, delt i kvarte
Salt og nykvernet pepper
Røkt paprika
1 liter mesclun
Rødløk, finhakket
Pekannøtter
Cherrytomater, halvert
Krutonger

 

Forvarm BBQ til 400ºF.
Kombiner alle ingrediensene til vinaigretten i en bolle og sett til side.
Pensle ferskenene med olivenolje, salt og pepper. Grill på grillen i 2 minutter på hver side. Fjern fra brannen.
Dekk rekene med røkt paprika og pepper. Grill på grillen i 2 minutter på hver side og sett til side.
Del mesclunen toppet med fersken og reker mellom fire tallerkener. Tilsett rødløk, pekannøtter, tomater og krutonger. Tilsett dressing etter smak.

 

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Villreker argentinske sorte  6/800 gr* Villreker argentinske sorte 6/800 gr*
Varenr:48294
Kartong 1