Fish & chips med pommes frites og ertepure

Fish & chips med pommes frites og ertepure


 

Her er et forslag til oppskrift:

Lag ekte britisk fish and chips på 1-2-3.
Fish & chips med ertepure og remulade.
Saftig, sprø og superdigg! 

Fish & chips med ertepure og remulade.

Fisken legges på brett med bakepapir og stekes på 225 grader i ca 12 minutter.
Sett inn potetene når det gjenstår ca 8 – 9 minutter av fisken .

Kok opp vann med litt salt, ha i ertene et par minutter.

Sil av vannet og ha ertene i en kjøkkenmaskin/stavmikser med litt godt smør og kjør til ertene har blitt en halvgrov masse.

Smak til med salt og pepper.

 

 

  
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Remulade sprøytepose 900 g salatmestern Remulade sprøytepose 900 g salatmestern
Varenr:12722
Pose 4
Smør normalsaltet 500 g tine* Smør normalsaltet 500 g tine*
Varenr:10551
Stk. 18
Erter 3 kg frys norrek Erter 3 kg frys norrek
Varenr:30935
Pose 4
Pommes frites xl bistro steakhouse 5/2 kg findus Pommes frites xl bistro steakhouse 5/2 kg findus
Varenr:22986
Kartong 1