Ukens tips: Tunfisk

Ukens tips: Tunfisk


Tunfisken er helt tørr før den brunes raskt i en varm panne. Pensle med et tynt lag dijonsennep og rull den deretter i ristede sesamfrø. Smelt smør og tilsett finhakket chili, sjalottløk, hvitløk, ingefær og deretter soya. Bland en liten salat med forskjellige typer spirer og ertespirer. Server salatblandingen på en liten tallerken og legg deretter passende biter av tunfisken og avslutt med soya smør. Inkludere noen av bitene du hadde i smøret.
Beskrivelse Enhet Pk.str.
Sesamfrø hvite 400 g nøtteblanderen Sesamfrø hvite 400 g nøtteblanderen
Varenr:13317
Pose 8
Soyasaus 1 lt kikkoman Soyasaus 1 lt kikkoman
Varenr:12905
Flaske 6
Dijonsennep lys chatel 370 g Dijonsennep lys chatel 370 g
Varenr:10593
Glass 12
Ingefær hakket 8/250 g norrek Ingefær hakket 8/250 g norrek
Varenr:70024
Kartong 1
Sesamfrø sorte 550 g santa maria Sesamfrø sorte 550 g santa maria
Varenr:13805
Boks 6
Chili hakket 8/250 gr norrek**** Chili hakket 8/250 gr norrek****
Varenr:22934
Kartong 1